Onze Diensten

Top-Dak onderhoudswerk biedt verschillende diensten, die door onze vakbekwame medewerkers worden uitgevoerd.
Op deze pagina treft u een overzicht aan van onze reguliere diensten.

Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in: Dakgootreparaties en dakgootreinigingen tot nokreparaties en schoorsteen renovaties.

DAKBEDEKKINGEN

Reparatie of renovatie van het dak begint met een complete dakinventarisatie. Op basis daarvan krijgt u een gerichte renovatie-of reparatieadvies. U bepaalt op basis van een afweging van kosten en baten of u beslist voor reparatie, overlagen of een totale renovatie. Welke optie u ook kiest: Top-Dak biedt u altijd een garantie van 12 jaar!

DAKGOOTREPARATIE

Stel een dakgoot reparatie nooit te lang uit. Wanneer u te lang een kapotte dakgoot heeft, kan dit schimmel aan uw muren en lekkages als gevolg hebben. Dit brengt op zijn beurt veel kosten met zich mee. Is uw dakgoot al erg oud en twijfelt u of de dakgoot nog wel een reparatiewaard is? De vakmannen van Top-Dak kunnen u goed adviseren over uw dakgoot.

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn (voegen worden poreus). Dit kan lekkage tot gevolg hebben. De buitenkant van de schoorsteen kan vaak nog prima gerenoveerd worden door de oude voeg eruit te hakken de schoorsteen te reinigen en opnieuw te voegen. Eventuele loszittende stenen kunnen over het algemeen weer opnieuw vast gemetseld worden. Na het opnieuw voegen en eventueel impregneren van uw schoorsteen, kan uw schoorsteen weer vele jaren mee.

NOKREPARATIE

De meeste huizen in Nederland hebben een pannendak, en dus ook de dakpan op het hoogste punt van het dak: de nok vorsten. Deze nok vorsten zijn bij oudere huizen bevestigd met cementspecie. Dit kan in de loop der jaren af gaan brokkelen waardoor er de mogelijkheid bestaat dat er door dit cementspecie vocht opgenomen wordt; met als gevolg lekkage en het wegwaaien van nok vorsten. Dit komt omdat cementspecie niet kan uitzetten. Maar het dak mortel dat wij gebruiken doet dat wel; namelijk FLEXIM.

DAKPANNEN REINIGING

Dakreiniging is belangrijk dak onderhoud omdat hier mee slechte plekken tijdens het dak schoonmaken tijdig worden opgemerkt zodat lekkages voorkomen kunnen worden. Daarnaast is een schoon dak vrij van vieze groene/gele/grijze vlekken. (Korst)mossen, algen die de coating/verflaag aanvreten waardoor de bescherming en kleur van de dakpan verdwijnen zicht bepalend en geeft het reinigen van het dak uw woning, bedrijfspand een verzorgde uitstraling.

NIET GEVONDEN?

Mocht u de dienst die u zoekt niet aantreffen, dan kunt u contact met ons opnemen.